Gaat jouw prioriteitenlijstje op de schop?
28 juni 2022 

Gaat jouw prioriteitenlijstje op de schop?

Vorige week kreeg ik dit bericht in mijn Whatsapp: “Dat gaat me helaas vandaag ook niet lukken.”

Toen ik dat las voelde ik iets in mijn lijf iets samenknijpen. Nu moet je weten dat deze dame anderhalve week hiervoor een analysegesprek in mijn agenda had ingepland. Ze wilde graag van gedachten wisselen waarom het afvallen haar niet lukte en waarom ze het maar niet voor elkaar kreeg vol te houden en de afgevallen kilo’s eraf te houden.

Voorafgaand aan het gesprek kreeg ze van mij 7 vragen om te beantwoorden. Op die manier kan ik het gesprek voorbereiden en kunnen we meteen de diepte in. Hoewel het gesprek geen geld kost, vraagt het dus wel een investering van tijd en aandacht van haar. Ze kon zelf bepalen hoeveel tijd ze hieraan wilde besteden. Kort van stof? Binnen vijf minuten klaar. Uitgebreid en veel details? Dan 10 tot 15 minuten, of misschien iets langer.

Maar deze dame had in die anderhalve week geen tijd gehad om de 7 vragen te beantwoorden en die dag om 16.30 uur zou ons gesprek zijn.


Ik heb het gesprek geannuleerd en dit is de reden

Als jij bij mij een gesprek aanvraagt omdat jij het afvallen en gezond leven niet volhoudt en jij steeds in je oude patronen terugvalt, dan is het is voor mij, maar juíst ook voor jou, belangrijk dat jij hier tijd voor vrijmaakt en hier jouw aandacht aan geeft.

Als je dit niet voor elkaar krijgt ligt daar mogelijk al een deel van de oorzaak waarom het jou nog niet is gelukt om definitief met jouw overgewicht en slechte (eet)gewoontes af te rekenen en je maar in de cirkel van proberen en falen blijft hangen.

Grip op je gewicht en gedrag krijgen vraagt aandacht en actie!

Aandacht en actie van jou.

Je komt er niet met alleen verlangen naar een slanker en energieker lichaam. In tegenstelling tot wat (shakes)diëten en afvalprogramma’s jou willen laten geloven. Als het zo makkelijk was als diverse reclames en afslankgoeroe’s beloven, dan zou toch niemand meer overgewicht hebben en ongezond zijn? 🤷🏻‍♀️


Grip krijgen op je gewicht vraagt een commitment van jou

Als 5 minuten in anderhalve week vrijmaken al lastig is, hoe ga je dan jouw leefstijl, mindset en (eet)gedrag veranderen? Want dát is allemaal nodig om uiteindelijk grip op je (eet)gedrag en je gewicht te krijgen. Moeilijk? Ja, best wel. Onmogelijk? Nee! Zeker niet als jij bereid bent om in actie te komen om aan de slag te gaan met jezelf!

Juist hier help ik mijn klanten mee. Want dit aspect mist bij veel programma’s om af te vallen. Bij andere programma's gaat de focus vooral naar wat je eet en weekmenu’s plus boodschappenlijstjes. Daar heb je allemaal niets aan als je er na een paar weken niets meer mee doet en niet weet hoe je actie onderneemt om weer terug op de rit te komen.


Moet je dan zeeën van tijd hebben?

Nee, dat hoeft nou ook weer niet. Dit is jouw proces, want jij bent uniek en jouw leven is uniek. Maar ik kan je er wel bij helpen, want daar ben ik goed in! Mijn klanten help ik precies bij die stukken die ze lastig vinden, waardoor ze mogelijkheden en kansen zien en gaan benutten. Ik begrijp hen als geen ander en ben er voor ze op hun top- en dalmomenten, ook tussen de coachsessies door. Ik weet precies waar jij nu doorheen gaat, omdat ik het zelf ook allemaal heb doorleeft! Dat maakt mij als coach de aangewezen persoon om jou te transformeren in de persoon die jij graag zou willen zijn! Hoe klinkt dat Sanne?


Gaat jouw oude prioriteitenlijstje op de schop?

Als jij naar een slanker, gezonder en fitter lichaam wilt én je bent bereid om in actie te komen en jezelf bovenaan jouw prioriteitenlijstje te zetten, dan wil ik je met liefde helpen om een succes te maken van jouw allerlaatste poging om af te vallen en gezonder te leven. Want als jij met mij aan de slag gaat en alles uit het programma haalt, dan hoef jij nooit meer een poging te doen om gezonder te leven. Dat doe dan je namelijk al!

Jouw eerste actie: Vraag nu meteen gratis en vrijblijvend zo’n analysegesprek met mij aan en beantwoord de vragen! Daarna kijken we samen waarom het jou tot nu toe nog niet gelukt is om definitief met jouw (over)eetgedrag en overgewicht af te rekenen en wat je dan nodig hebt om dit wél voor elkaar te krijgen.

Klik dan nu hier en plan gratis jouw gesprek in.

Over de schrijver
Al vanaf jonge leeftijd was (over)eten en mijn (over)gewicht een ding. Eind 2001 woog ik, na vele mislukte afvalpogingen, 107,7 kilo. Pas toen ik het diëten los liet, kreeg ik grip op mijn gewicht. Ook heb ik diverse opleidingen rondom afvallen, gezondheid, veranderen gedaan. Ik snap dus helemaal waar jij tegenaan loopt bij het afvallen en volhouden en ik kan je op diverse manieren helpen.
Reactie plaatsen