Ann in de media

null

NPO2: Stand van Nederland

Uitzending: Gewicht in goud

12-09-2018 – Een hele middag en avond ben ik gevolgd door drie mannen, een regisseur, een cameraman en geluidsman. In de aflevering ben ik uitgebreid in beeld en aan het woord. Ik vertel over mijn strijd tegen de kilo’s en wat mijn visie is op ‘gezond en blijvend afvallen’. Na het jarenlang testen van verschillende diëten weet ik nu: Blijvend afvallen begint in je brein! Verder zie je me met een klant aan het werk, in gesprek met mensen in de supermarkt en tijdens een workshop Gezonde tussendoortjes. Het is een mooie visuele weergave geworden van mij als persoon en mijn werkwijze!

magazine: VROUW-Telegraaf

05-02-2019 – Ik zou mijn verhaal over mijn strijd met de kilo’s en hoe ik ze overwonnen heb en met een foto in magazine VROUW staan. Dat ik ook op de cover zou prijken was een zeer aangename en tikje overweldigende verrassing! Nu nog online te lezen als Premium Telegraaf artikel.
null
null

Boek: Leefstijladviezen afgestemd op je bodytype

03-11-2020 – Wat een grote eer om gevraagd te worden door Carel Schott en Coriene Lodder om twee pagina’s in hun boek te vullen met mijn persoonlijke verhaal rondom mijn overgewicht en mijn visie omtrent afvallen en coaching. Carel en Coriene zijn mijn grote voorbeelden op voeding- en leefstijlgebied en de docenten van mijn opleidingen Functional Personal Trainer, Gewichtsconsulent, Lifecoach en de specialisatie The Fat Loss program, Bodytyping coach, Omegawave en stress.

Andere tijdschriften en magazines