Waarom lukt het me niet
Ann-alyse

om helder te krijgen wat jou in de weg staat om voor jezelf en jouw gezondheid te kiezen.

Waarom lukt alles, behalve goed voor jezelf zorgen?

Eigenlijk ben je niet happy en dat is best lastig toegeven. 'Op papier' heb je het namelijk goed voor elkaar. Toffe baan, lieve partner en kids, fijn huis. Alleen echt genieten kun je er niet van, omdat je aan het eind van de dag geen energie meer hebt om iets te ondernemen (voor jezelf). Het liefst plof je op de bank en kom je er niet meer vanaf. Sporten? Pffff...

Kortom, je zit niet lekker in je vel en dan heb je het nog niet over die andere hardnekkige doorn in je oog.

Je wilt wel gezonder leven en wat fitter/slanker zijn, maar ondanks vele verwoede pogingen om beter voor jezelf te zorgen, verdwijnt je hand toch weer in de koektrommel of heb je weer 'ja' gezegd tegen een ander.

Je weet toch exact wat gezond is en wat je moet doen?

Waarom houd je het niet vol? Hoezo is 'nee' zeggen zo lastig? Hoe kan het dat je er steeds opnieuw intuint, in je oude patronen met bijbehorend energie- en tijdgebrek, druk hoofd of overtollige kilo's en vetrollen?

Waarom lukt alles, maar faal je continu op dit gebied?

null

De gouden tip bestaat niet

Jouw antwoord over waarom je het niet volhoudt ga je niet vinden in de social media posts en blogs die je volgt of de zelfhulpboeken over gezond leven, afvallen en timemanagement die verstoffen in je boekenkast. Anders had je hem nu intussen wel gevonden.

Laten we gewoon samen eens onderzoeken waarom je terugvalt in je oude patronen. Aan je kennis over gezondheid, voeding en ontspanning ligt het niet, want jij weet precies wat wat je moet doen, alleen kies je er niet altijd voor.

Maar als kennis niet het probleem is, wat is er dan wél aan de hand?

Vraag nu gratis een Waarom lukt het me niet - Ann-alyse aan

Tijdens een online gesprek kijk ik vrijblijvend ca. 30 minuten met je mee en vraag je het hemd van je lijf (bij wijze van 😉) en samen onderzoeken we...

  1. ... waarom kiezen voor gezond, afvallen en/of tijd voor jezelf vrijmaken niet (blijvend) lukt, ondanks dat je er alles aan doet.
  2. ... waarom het zo lastig is om vol te houden, terwijl je prima weet wat gezond en goed voor je is.
  3. ... wat er voor jóu nodig is om weer meer energie en tijd voor jezelf te krijgen en/of af te vallen zonder dieet, zodat je grip krijgt op je keuzes en je gewicht of agenda. Ook in de toekomst!

Ervaringen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Ik ben echt onder de indruk van Ann's kennis en vooral het in één gesprek kunnen achterhalen waar het werkelijke probleem zit."

Zij komt niet met allerlei voedingsadviezen, maar zoekt naar het probleem achter het probleem van afvallen en weer aankomen. Ik heb haar ervaren als een heel prettig persoon en ben echt verbaasd over de inzichten die zij mij over mijzelf heeft gegeven in deze korte tijd. Ik ben zelf praktijkverpleegkundige, weet veel van voeding en coaching. Ook vanuit professioneel oogpunt weet ik dat zij een hele goede coach is zoals zij de kern kan raken!

Mirja (Google review)

"Ann haar aanpak spreekt mij erg aan."

Het is een pittige tante die er geen doekjes om windt  maar ook betrokken en hulpvaardig is. Ze is deskundig en weet veel van processen die er toe bijdragen dat je steeds hetzelfde doet terwijl je iets anders wil. Je krijgt advies en coaching in het ontwikkelen van een levenswijze die je wil en het gaat niet om lijnen. Die weg kent iedereen wel. Ik beveel haar zeer aan.

Jeanet (Google review)
"Annoesjka is iemand die goed luistert, maar juist ook tussen de regels door de niet gezegde woorden oppakt."

Hierdoor komt ze al snel tot de kern van het probleem. In mijn geval heeft ze ook open aangegeven dat ik eerst andere problemen heb om op te lossen voordat zij mij de optimale toegevoegde waarde als coach kan bieden. Deze eerlijkheid waardeer ik dan ook zeer, zeker omdat ze niet haar eigen belang boven kwaliteit en resultaat van haar klanten stelt.

Jolanda (Google review)

"Een keer een ander gesprek over wat ik wel en niet mag eten,

want dat weet ik inmiddels wel!"

Annoesjka helpt je kijken waarom het bij jou nou niet lukt om af te vallen, zijn er achterliggende problemen waarom bij jou die knop niet omgaat of waarom jij het niet kunt volhouden. Herken jij je hier ook in, dan raad ik je zeker aan om eens met Annoesjka in gesprek te gaan!

Jessica (Google review)