8 weken met Ann

Ontdek in 8 weken wat jíj nodig hebt om

af te vallen zonder dieet en hoe jij volhoudt!

8 weken

aan waardevolle kennis

67 korte lessen

wat het prettig werkbaar maakt

200+ deelnemers

gingen enthousiast aan de slag

Je wilt afvallen en hebt al van alles gedaan. Het is zo frustrerend, want je weet exact wat gezond en ongezond is en toch houd je elke keer het afvallen niet vol! Het liefst smijt je alle dieet- en voedingsboeken die je de afgelopen jaren hebt verzameld in de prullenbak, want je gelooft niet meer dat tussendoortjes weglaten, suikervrij eten, maaltijdvervangers nemen of allerhande diëten jou helpen om definitief met die irritante overtollige kilo’s af te rekenen. Je twijfelt aan jezelf. Gaat dit ooit goedkomen? Wil ik dan misschien helemaal niet afvallen? Moet ik mijn lijf met die uitpuilende vetrollen dan maar accepteren?

Diëten werken dus niet op de lange termijn

 1. In het begin lukt het afvallen best aardig, maar op gewicht blijven is een ander verhaal
 2. Je oude patronen liggen constant op de loer
 3. Je motivatie verdwijnt soms als sneeuw voor de zon
 4. Het lijkt alsof je totaal geen wilskracht hebt als je in een dipje komt of het druk hebt
 5. Voor je het weet zitten de kilo’s er weer bij, soms zelfs met rente!

Wat een muts ben je ook.

Je brein is ‘de knop’

Jarenlang heb ik geworsteld met mijn gewicht en pakte ik het afvallen onhandig aan. Omdat ik nu weet hoeveel invloed ons brein heeft op het afvallen en volhouden, heb ik het programma 8 weken met Ann gemaakt. Want jouw brein kun je beïnvloeden! 

Jouw brein is hét besliscentrum dat jou tegenwerkt of juist helpt. In fracties van seconden (zonder dat je je er bewust van bent) heeft dit invloed op jouw afvalpoging. Krijg jij jouw brein niet onder controle?
Dan is elk dieet en elke poging om gezonder te leven tot mislukken gedoemd.

Hierdoor krijg je grip op je gewicht

 • Begrijp hoe jouw lichaam en brein werken; de weegschaal niet bepaalt langer of je gezond/goed bezig bent 
 • Wees de baas over wat je eet; jij bepaalt hoe jouw relatie met eten eruit ziet en niet andersom.
 • Raak de kilo’s blijvend kwijt, want jij weet precies wat je moet doen en laten om jezelf te herpakken als je de weg even kwijt bent.

Tja, dit in je eentje voor elkaar krijgen is best wel pittig als je geen idee hebt hoe je dit moet aanpakken. Daarom heb ik al mijn kennis, tips en tricks die je nodig hebt in een compact maar compleet programma gestopt.

8 weken met Ann

een programma waarin je ontdekt hoe jouw brein

jou van je doelen afhoudt en hoe jij hier zelf een stokje voor steekt!

Inhoud


 • 8 weken verdeeld in thema's vol met kennis, video's, opdrachten, tools en tips.
 • 16 weken toegang tot alle lessen en opdrachten, ruim de tijd om alle informatie tot je te nemen.
 • 20 Q&A's opnames waarin ik deelnemers coach en met hen meedenk over al hun vragen, twijfels en belemmeringen.
 • 1 persoonlijke 1-1 coach-/brainstormsessie met mij (t.w.v. € 75), waarin we samen werken aan wat jou gaat helpen bij het volhouden in pittige tijden
 • Een wekelijkse monitorlijst. Een waardevolle tool die je helpt om de focus van de weegschaalcijfers af te halen.
 • Mijn ‘gezonde tussendoortjes’ TOP 3, simpel en snel te maken recepten.


Thema's


Week1: Je komt erachter hoe jouw brein jouw keuzes negatief beïnvloed en je saboteert bij je afvalproces.

Week 2: Je ontdekt hoe slaap jouw afvalproces kan ondersteunen en hoe  je voor goede en voldoende slaap zorgt.

Week 3: Stress is een killer in jouw afvalproces. Wat is stress eigenlijk, wanneer heb je het (vaker dan je denkt!) en hoe voorkom je het?

Week 4: Ontspanning is belangrijk als je wilt afvallen, maar wist je dat bijna iedereen een verkeerd beeld heeft van wat ontspannen is?

Week 5: Eet je wel altijd omdat je trek hebt of is er iets anders dat jou richting de koelkast of snacklade drijft?

Week 6: Voeding mag uiteraard niet ontbreken. Wat ligt er zoal op je bord? Wat is eigenlijk gezond? Wat zijn goede hoeveelheden? 

Week 7: Koolhydraatarm eten, een must of misschien niet eens echt nodig om af te vallen? En hoe beïnvloedt je bloedsuikerspiegel je verlangen naar eten?

Week 8: Is het nodig om uren in de sportschool te zweten? Nee! Bewegen is essentieel, maar dat kan anders dan vele uren trainen!

8 weken lang werken we samen aan jouw gezonde leefstijl

Samen zorgen we ervoor dat jij stap voor stap effectief werkt aan je eigen lichaam, gewicht en gezondheid. Zonder ingewikkeld gedoe, niet vol te houden eetpatronen of bizarre ingrediënten! Als je alle effectieve inzichten, tips, instructies en uitdagingen opvolgt val je makkelijk en blijvend de eerste kilo’s af zonder terug te vallen.

Jij begrijpt ook dat we een start maken, want in 8 weken je streefgewicht behalen dat lukt natuurlijk niet. Je hebt er jaren over gedaan om die overtollige kilo’s eraan te krijgen, maar de snelle quickfix om die kilo’s blijvend te laten verdwijnen bestaat helaas niet. Met dit programma leg je een belangrijke waardevolle basis, waarna je alle tools in handen hebt om zelf verder door te zetten. Deze keer zonder die frustratie en strijd.

Deelnemers aan het woord

Mijn ervaring met afvallen en diëten is dat het altijd tijdelijk is

Of dat wat je afvalt er dubbel aankomt in kilo's. Door het programma heb ik geleerd om een andere mindset te hebben/denken. Die knop die maar niet om gaat, blijft nu wel om. Heb ik een keer een mindere dag, dan kan ik mezelf snel en goed herpakken. Ik zit lekkerder in mijn vel. Dit was de schop onder mijn kont die ik nodig had!
Neeltje

Ik dacht voor het eerst: Ja dat online programma wil ik doen!

Verwacht niet meteen afvaltips, je leert eerst waaróm je voor iets kiest. Daarmee kun je aan de slag om gedrag te veranderen. Heel interessant elke week om weer iets nieuws te leren; over ontspanning, stress, je brein, of je wel echt honger hebt, bewegen, Veel nuttige informatie die mij zeker geholpen heeft bij het afvallen.


Alexa

Na 8 weken is dit het resultaat

Nooit meer diëten

Je legt de basis voor een gezonde nieuwe leefstijl, dus weg met alle diëten!

Afvallen

Als je alle tips, tricks en kennis toepast val jij de eerste kilo's af.

Grip op je gewicht

Je krijgt veel tools in handen, die je de rest van je leven kunt toepassen.

Ontdek brein sabotage

Je leert jezelf en je brein kennen en krijgt handvatten hoe je sabotage voorkomt!

Reken af met oude patronen

Door herkenning en oefenen verzwakken oude patronen.

Creëer gezonde gewoontes

Ontwikkel stap voor stap en op een ontspannen manier nieuwe gewoontes.

Rust in je hoofd

Doordat jij jezelf beter begrijpt en gezondere keuzes maakt ontstaat rust.

Jouw unieke manier

Je ontdekt wat werkt voor jou, binnen jouw  mogelijkheden en leven.

Meer energie

Alle veranderingen zorgen ervoor dat je lichaam en hoofd meer energie krijgen.

Als we samen 8 weken aan de slag gaan, dan …

 • Weet je wat je moet doen om op een relaxte manier gezond af te vallen en te op gewicht te blijven.
 • Verbied en ontzeg jij jezelf dingen niet meer. Je voelt en kiest wat goed past bij joú!
 • Achterhaal je jouw manier om af te vallen, zodat je niet het trucje van een ander doet dat bij jou niet werkt. Weg met die diëten!
 • Krijg je meer energie waardoor je jezelf beter gaat voelen, zowel fysiek als mentaal.
 • Ben je niet heel de dag met voeding bezig, waardoor er ruimte in je hoofd is voor andere dingen die ook op je to do en ‘dit vind ik leuk’ lijstje staan.

En concreet betekent dit dat ... 

 • Je ontdekt of het daadwerkelijk trek is dat ervoor zorgt dat jij elke keer in je eetvalkuil stapt. 
 • Je handvatten krijgt hoe je cravings (verlang naar eten) kunt verminderen en met moeilijke momenten kunt omgaan.
 • Je weet of jouw lichaam gevoelig is voor koolhydraten en of koolhydraten weglaten zinvol is of niet.
 • Je ziet wat voor jou gezonde keuzes zijn op gebied van voeding en je handreikingen krijgt hoe je dit in jouw nieuwe leefstijl opneemt.
 • Je begrijpt wat de invloed van slaap en stress is op afvallen en volhouden en acties gaat ontwikkelen om veranderingen door te voeren.
 • Je inzicht krijgt in wat jouw lichaam energie kost en dat jij tips, tools en tricks inzet om jouw energie te laten toenemen.
 • Je uitvindt welke effectieve en efficiënte vormen van bewegen bijdragen aan het grip houden op je gewicht en het afvallen.

Deelnemers aan het woord

"Voor het eerst heb ik er vertrouwen in dat het goed komt."

Jenneke

"Fijne samenwerking met Ann.

Met humor!"

Robin

"Ik pak de draad sneller op als ik minder goed heb gegeten."

Evelien

Wie is Ann?

Op mijn zwaartepunt, ruim boven de 100 kilo, moest er iets gebeuren. Wat ik ook deed, ik viel constant terug in mijn oude gewoontes en kwam weer aan of had al opgegeven voor ik goed en wel begonnen was.

Als kind al at ik veel, vaak en stiekem...

Ik lepelde de halve pot pindakaas naar binnen, snaaide net zoveel koekjes, chips of borrelnootjes uit de reeds geopende verpakkingen dat ik hoopte dat het niet opviel. Ik wilde niet overeten, baalde ervan en toch deed ik het elke keer weer. Zo stom.

Intussen zocht ik constant die knop om dit te stoppen...

Ik at weinig en was streng, volgde het brood- of soepdieet, kocht dieetboeken en melde me aan voor afvalprogramma’s. Maar ik hield niet vol. Alle afgevallen kilo’s kwamen weer terug, soms met bonuskilo’s.

Ik vond mezelf zwak en twijfelde aan mezelf

Ik wéét toch wat ik moet doen en laten? Waarom doe ik het dan niet? Wil ik dan niet afvallen? Moet ik mezelf en mijn dikke lijf gewoon maar accepteren?

Dat accepteren kon ik niet, mijn aanpak veranderen wel

Ik liet het diëten en alle deadlines los en hiervoor in de plaats kwam rust in mijn hoofd. Ik viel af en de kilo’s bleven eraf. Door deze ervaring én mijn opleidingen later in mijn leven weet ik dat die knop om af te vallen en de kilo’s eraf houden niet zit in een dieet of simpelweg minder eten en meer bewegen.

Die knop zit in je hoofd...

Je brein is je grootste valkuil, maar tevens je sterkste wapen! Door te begrijpen wat in het brein gebeurt en hoe je dit op een positieve manier kunt beïnvloeden, ga je die acties doen die je nodig hebt om af te vallen en weet je de juiste tools in te zetten op het moment dat je geconfronteerd wordt met de uitdagingen van het dagelijks leven. 

Het ligt niet aan je wilskracht of doorzettingsvermogen!

Jouw investering in een slankere en blijere jij

# jouw investering in tijd en aandacht

De quick fix of toverformule om snel en zonder tijdsinvestering af te vallen en daarna op gewicht blijven bestaat niet. Dat heb je intussen zelf helaas al ondervonden. Definitieve verandering bewerkstelligen en een nieuwe gezonde leefstijl ontwikkelen vraagt om een serieuze toewijding en een positieve eerste motivatie van jou. Je moet echt willen veranderen en willen gaan voor dat gezondere en ook slankere lijf, ook al vind je het spannend en twijfel je aan jezelf. Dit begrijp ik volledig, daarom help ik en ondersteun ik jou waar ik kan!


# jouw financiële investering

Dit complete programma inclusief opnames van 20 Q&A's én de 1-1 coachsessie schaf je aan voor slechts € 147,- Een zeer kleine investering als je kijkt naar wat het je kan opleveren: een solide basis om op een gezonde, gerichte én ontspannen manier af te vallen en daarna op gewicht te blijven. Een leven zonder frustrerende diëten.


Als alles in jou verlangt ‘JA, ik wil verandering!’, dan zou ik zeggen, meld je aan. Met jouw toewijding en inzet en mijn kennis en coaching gaan wij het samen waarmaken.

Deelnemer aan het woord

8 weken met Ann is een fantastisch programma!

In tegenstelling tot een diëtiste die met name voedingsadvies geeft is 8 weken met Ann een totaalprogramma met aandacht voor voeding en beweging maar vooral je gewoontes!

Ik ben me van veel bewust geworden en heb al veel stappen gezet en mooie vooruitgang geboekt. Een vernieuwde levenswijze waar ik mijn leven lang veel aan heb. Zeer informatief, overzichtelijk en uitgebreid, vol informatie die je nog niet eerder hebt gehoord of wel maar waar je nog niets mee gedaan hebt. Annoesjka is erg enthousiast in de video's en tijdens de Q&A's. Ze kan goed uitleggen, geeft goede handvaten en kijkt echt met je mee.

Saskia

Tijd voor verandering? Start meteen vandaag !