Emotie-eten oplossen zónder dieet. Het is mijn klant gelukt!
21 mei 2024 

Emotie-eten oplossen zónder dieet. Het is mijn klant gelukt!

Meestal laat ik mijn klanten huilen, maar vrijdag 17 mei liet één van mijn Leg jouw fundament met Ann - klanten mij huilen... Laat mij je meenemen in wat er gebeurde.

Twee maanden na afloop van het traject plan ik altijd een follow-up sessie in. Even inchecken hoe het gaat. Lukt het toepassen van alle tools? We lopen ook altijd een levenswiel door, waarop diverse aspecten een score krijgen van 0-10. Bij een 0 ben je totaal niet tevreden over hoe het gaat en bij een 10 ben je 100% tevreden, kan niet beter!

Het verschil in haar gedrag, energie, gevoel en hoe zij met emoties, stress én voeding(!) omgaat vóór het programma en NU is op alle vlakken serieus veranderd!

En ineens knalde bij mij de realisatie binnen welke impact mijn programma op haar leven en gezondheid heeft gehad. En nog gaat hebben in haar hopelijk nog hele lange toekomst!

Mijn keel kneep dicht, in mijn borst en buik borrelde een lading aan energie en tranen stroomden over mijn wangen. Zij zag het uiteraard. Waarop zij nu eens een keer tegen míj zei: "Ja, laat die maar even binnenkomen en ga maar voelen."

Ik ben zo blij voor haar! Zo dankbaar dat zij, terwijl zij al heel wat hulp en begeleiding heeft gehad, toch ook de potentiële kracht voelde van mijn coaching en dit waardevolle programma.

Het voelt alsof alles wat ze al kende, wist en deed als het ware 'geplust' is.

Een greep uit haar resultaten:

  • Ik voel me goed! Ik voel dat ik meer de regie heb over mijn leven. Ik werd eerst meer geleefd en nu kan ik zelf veel meer beïnvloeden voor mijn gevoel.
  • Ik was écht een emotie-eter. Nu merk ik soms op dat ik gestresst ben en tijdens het rijden naar huis plannen in mijn hoofd maak om straks thuis echt vette frites te gaan eten. Heb ik verdiend! Maar dan pas ik de tools en technieken toe, waardoor ik weer beter kan denken en doe ik het toch niet. Ik heb dat vette eten als beloning omdat ik me rot voel niet meer nodig.
  • Ik val nu langzaam af en dat terwijl ik ook gewoon het gevoel heb dat ik leef en er ruimte is voor wat lekkers!
  • Ik kan invloed uitoefenen op mijn stress. Ik kan mezelf uit een bevriesreactie halen op een liefdevollere manier dan vroeger. Toen was ik veel harder en botter naar mezelf.
  • Op mijn werk zet ik het ook in. Voordat ik een lastig gesprek in ga pas ik de tools en technieken toe. Ik ga kalmer het gesprek in en kom er minder kapot uit. Ook kan ik de cliënten met wie ik werk tot rust brengen, door zelf bewust rustig te blijven en de technieken (onzichtbaar) toe te passen.
  • Mijn slaap is echt verbeterd. Ik slaap nu vaak door of val weer makkelijk in slaap. Voorheen werd ik vaak rond 4 uur wakker en kon niet meer slapen omdat mijn hoofd gelijk aan stond.
  • Mijn gemiddelde hartslag is serieus verlaagd. Zat op gemiddeld 90-100 slagen in rust. Nu vaak onder de 80!
  • Ik heb minder last van pijntjes in mijn lijf.
  • Ik wandel nu gewoon dagelijks en heb zelfs laatst in de regen gelopen. Moet niet gekker worden!

Snap je het? Van al deze gave resultaten moest ik dus gewoon huilen.

En het gave is dus dat we tijdens Leg jouw fundament met Ann GEEN ENKEL MOMENT bezig zijn met voeding, afvallen of strategieën om gezondere keuzes te maken!

Eigenlijk als vanzelf gaan mijn klanten vanzelf betere keuzes maken en staan ze steviger in hun schoenen bij verleidingen.

Snappen hoe dit nou werkt?

En ben je nieuwsgierig naar hoe het kan dat zij nu gezondere keuzes maakt en verleidingen beter kan weerstaan, zonder dat we bezig geweest zijn met voeding en afvalstrategieën?

Meld je aan voor mijn gratis webinar

Je ontdekt waarom jij naar eten grijpt bij emoties en waarom het maken van de gezondere keuze en het volhouden van een dieet zo frustrerend lastig is. Ik laat je zien wat jij nodig hebt om, net als mijn klant, weer grip te krijgen op jouw keuzes en leven.

Zorg dat je jouw gratis plek reserveert via deze link! 😃


📸 Prisca Visser

Over de schrijver
Al vanaf jonge leeftijd was (over)eten en mijn (over)gewicht een ding. Eind 2001 woog ik, na vele mislukte afvalpogingen, 107,7 kilo. Pas toen ik het diëten los liet, kreeg ik grip op mijn gewicht. Ook heb ik diverse opleidingen rondom afvallen, stress, gezondheid, veranderen gedaan. Ik snap dus helemaal waar jij tegenaan loopt bij het afvallen en volhouden en ik kan je op diverse manieren helpen.
Reactie plaatsen