Volhouden lastig? Reken af met jouw ongezonde eet- en leefgewoontes en krijg grip op je keuzes + gewicht. 💪

Worstel je net als ik al jaren met je gewicht en heb je al van alles geprobeerd: dit is echt een aanrader!   "Het webinar van Annoesjka was heel fijn. Ze maakte meteen duidelijk dat zij - naast professional - ervaringsdeskundig is. En dan niet iemand die na kerst 3 kilo te zwaar is, maar al jong te maken kreeg met stigma. Ook gaf ze woorden aan iets wat ik al lang voel, maar door verschillende psychologen en in twee emotioneel overeten trajecten niet zo voelbaar was: hoe ik vaak tegelijk op de rem en het gaspedaal sta, wat mijn hele systeem in de war gooit en dat een basis onveiligheidsgevoel zorgt dat ik ergens niet dun wil zijn en lastig kan afvallen. Ook is duidelijk dat eten en bewegen blijvend aandacht vraagt, iets wat Annoesjka ook voorleeft."

Susan - 14-04-2024

Over Ann

Op mijn zwaartepunt, ruim boven de 100 kilo, moest er iets gebeuren. Alles wat ik tot dan toe had gedaan werkte niet, ik bleef terugvallen in mijn oude gewoontes. Ik kwam weer aan of had al opgegeven voor ik goed en wel begonnen was.

Al vanaf jonge leeftijd at ik veel, vaak en stiekem. Ik lepelde de halve pot pindakaas naar binnen, snaaide net zoveel koekjes, chips of borrelnootjes uit de reeds geopende verpakkingen dat ik hoopte dat het niet opviel. Ik wilde niet overeten, baalde ervan en toch deed ik het elke keer weer. Zo stom.

Ik zocht constant die knop om dit te stoppen. Ik at weinig en was streng, volgde het brood- of soepdieet, kocht dieetboeken en melde me aan voor afvalprogramma’s. Maar ik hield het steeds niet vol. Alle afgevallen kilo’s kwamen weer terug, soms met bonuskilo’s.

Ik vond mezelf zwak en twijfelde aan mezelf. Ik wéét toch wat ik moet doen en laten? Waarom doe ik het dan niet? Wil ik dan niet afvallen? Moet ik mezelf en mijn dikke lijf gewoon maar accepteren?

Op gegeven moment liet ik het diëten en alle deadlines los. Hierdoor kwam er rust in mijn hoofd. Ik viel af en ik ben nooit meer in de buurt van de 100 geweest. Door deze ervaring én mijn opleidingen later in mijn leven weet ik dat die knop om af te vallen en de kilo’s eraf houden niet zit in de snelle quickfix van een dieet of simpelweg minder eten en meer bewegen. Die knop zit in in onszelf. We zijn zelf de sleutel naar de oplossing.

De meer dan 400 mensen die ik de afgelopen jaren heb begeleid doorzien eindelijk hun gedrag waarmee ze grip heb gekregen op hun keuzes en daarmee op hun gewicht. Ze ervaren meer rust, hebben een meer ontspannen relatie met zichzelf én met eten en zitten lekkerder in hun vel. Hoe gaaf is dat?

Oké, dat is precies wat ik ook wil voelen!

Ik wil dat webinar bekijken!

Reacties van deelnemers

Linda

Wat een helder verhaal en geeft me hoop dat er toch een mogelijkheid is om eindelijk blijvend af te vallen.

Julie

Geweldig! Na jaren diëten en focus op voeding/beweging was het fijn om de psychologie erachter te begrijpen.

Karin

Eindelijk iets dat NIET draait om voeding en bewegen.

Marjon
Ik haak altijd af bij webinars. Saai, te langzaam, maar die van jou heb ik uitgekeken. Compliment!

Dit webinar is voor jou als...

 1. ... je van alles hebt geprobeerd om af te vallen, maar niets houd je vol.
 2. ... afvallen en kiezen voor gezond vaak als hard werken en opofferen voelt.
 3. ... je exact weet wat (on)gezond is en wat je zou moeten doen. Maar je doet gewoon niet. ZWAK!
 4. ... je verdwaalt tussen alle afvalprogramma's en dieetgoeroes met hun mooie beloftes.
 5. ... je alles op de rit hebt: werk, huis, gezin, maar dit gedoe met eten en dat lijf... Zucht.
 6. ... je, heel eerlijk, de hoop op een slank lichaam en/of een normale relatie met eten hebt opgegeven. 😔


Door dit webinar krijg jij weer hoop!

 • Je ontdekt waarom het definitief afrekenen met die overtollige kilo's jou tot nu toe niet gelukt is.
 • Het is niet eens jouw schuld. En dat laat ik je zien. Je bent niet stuk! (Goed nieuws toch?)
 • Je snapt wat je tot nu toe steeds niet zo handig hebt gedaan, waardoor mislukken gegarandeerd was.
 • Na afloop weet jij wat je nodig hebt om het afvallen wél vol te houden zonder dat het als hard werken voelt.
 • Dan kun jij voor eens en altijd afrekenen met jouw oude valkuilen en dat constante frustrerende ge-jojo.


Blok dat uur in jouw agenda en meld je via de knop meteen aan voor het webinar.

Ik wil weten wat ik niet handig doe en meld me aan!