Livedag​​​​ | 23 juli 2022

Hoe blijf je gemotiveerd op weg naar een gezond, fit en/of slank lijf?

Kennis

Wat is motivatie?

Inzichten

Waarom verdwijnt motivatie?

Tools

Hoe roep ik motivatie (weer) op?

Toen ik 107,7 kilo op de weegschaal zag staan zonk de moed mij in de schoenen. Hoe kom ik ooit van mijn vetrollen en dit weegschaalcijfer af? Met mijn 1.66 meter lag een gezond gewicht ver buiten mijn bereik. Ik had al tig dingen geprobeerd om met mijn overgewicht af te rekenen, maar niets werkte op lange termijn. Ik hield het niet vol en elke keer als ik faalde werd er een onzichtbaar litteken op mijn (zelf)vertrouwen gekerfd.

Ik zocht dé gouden tip waardoor eindelijk zou stoppen met overeten, stiekem eten en die frustrerende eetbuien. Ik dacht dat een dieet mij kon helpen met maat houden en keuzes maken. En ja, natuurlijk viel ik af… zolang ik het netjes toepaste.

Maar ja, mijn motivatie was steeds een spelbreker.


Herkenbaar?

Gaat dit over jou?

  1. Je hebt al meerdere pogingen ondernomen om iets op leefstijlgebied te veranderen (bv. afvallen, gezond eten, meer bewegen, vroeg naar bed, mediteren of minder op je telefoon scrollen) zonder blijvend succes. 
  2. In het begin gaat het vaak wel lekker, maar vroeg of laat verschijnen de eerste barsten in je motivatie en uiteindelijk voelt het kiezen voor het nieuwe gewenste gedrag zwaar en gooi je het bijltje erbij neer.
  3. Je wilt wel veranderen, maar je komt niet in de flow en eigenlijk heb je het ook best wel druk, dus wacht je tot het juiste moment. Met als resultaat dat je, ondanks een fijn leven 'op papier' zelf niet lekker in je vel zit.
  4. Je verzucht vaak inwendig: "Kon ik die knop maar omzetten. Als ik gemotiveerd zou zijn, dan lukt het me wel."

Ontdek hoe jij grip krijgt op jouw motivatie

Samen één dag aan de slag

Jij zet de eerste stappen die nodig zijn om keuzes te gaan maken die jou op het pad houden in de richting van jouw doel. Je ontdekt dat de keuzes die jij maakt niet afhankelijk zijn van het feit of jij toevallig gemotiveerd bent of niet. Jij gaat leren hoe jij zelf invloed kan uitoefenen op jouw motivatie. Jij krijgt de regie!

Ik houd de groep klein (max. 15 deelnemers), zodat ik kan inzoomen op jou en wat jij nodig hebt. Ik zie en hoor je echt en er is weinig ruimte om onder de radar te duiken. 😊

Wil jij echt doorpakken en ben je bereid te kijken naar wat nodig is om op weg te gaan naar een gezond, fit en/of slank lijf, dan nodig ik je van harte uit om deel te nemen. 

Aan het eind van die dag...

  • Stap jij 100% gemotiveerd en geïnspireerd de deur uit
  • Heb jij kennis, inzichten en tools om zelf jouw motivatie (weer) op te roepen
  • Ga jij vol vertrouwen de zomer in, vakantiekilo's krijgen geen kans meer
  • Voel jij je begrepen en gesteund door mij en de andere deelnemers
  • Had jij een fijne dag inclusief lunch helemaal voor jou zelf in ultieme vakantiesfeer 

Jij weet na deze dag precies wat jij kan doen om jouw motivatie op te roepen én wat jij nodig hebt om af te vallen en een gezond lichaam te creëren.

Praktische informatie

Waar: Restaurant Aan Ut Water in Lelystad
Wanneer: zaterdag 23 juli 2022
Tijd:  10:00-16:30 uur
met pauzes en heerlijk eten en drinken (9:30 uur inloop)
Kosten: € 67,- incl. BTW
let op: dit is een actieprijs, geldig t/m 19 juli, daarna wordt de prijs € 87,-
Extra tof: breng iemand mee en diegene kan zich aanmelden met 50% korting
kortingscode staat in de bevestigingsmail

Vol = vol

Wat anderen zeggen over Ann(oesjka)

Ik ben onder de indruk van Ann's kennis en vooral het in 1 gesprek kunnen achterhalen waar het werkelijke probleem zit.
Mirjam
Ann is een pittige tante die er geen doekjes om windt, maar ook betrokken en hulpvaardig.

Jeanet

Ann heeft me geholpen inzicht te krijgen in mijn eigen gedrag. Die kennis is voor mij de sleutel om het beter te doen.

Hennie

Wie is Ann?

Mijn leven stond vroeger in het teken van overeten en vele pogingen om af te vallen. Ik deed van alles, maar hield zelden vol. Uiteindelijk woog ik zelfs meer dan 100 kilo. Ik begon op 1 januari 2002 aan mijn zoveelste afvalpoging, zonder enig vertrouwen.

Dit keer pakte ik het afvallen voor het eerst anders aan. Ik liet het diëten en alle deadlines los en hiervoor in de plaats kwam rust in mijn hoofd. Ik viel af en de kilo’s bleven eraf. Door deze ervaring én mijn opleidingen later in mijn leven weet ik dat die knop om af te vallen en de kilo’s eraf houden niet zit in een dieet of simpelweg minder eten en meer bewegen.

Die knop zit in je hoofd.

Nu coach ik alweer bijna vijf jaar. Met veel plezier en een grote betrokkenheid help ik mijn klanten op een ontspannen manier naar een gezonde leefstijl en een meer relaxte relatie met eten. Resultaten van mijn klanten zijn o.a. meer rust in hun hoofd, meer energie gedurende de dag en meer zin om dingen te ondernemen, ze herpakken zichzelf makkelijker als ze de bocht uitvliegen en ervaren aanzienlijk minder stress in het dagelijkse leven en rondom het thema voeding en afvallen. Ze zijn aanzienlijk blijer met zichzelf. 

We halen de focus weg van het eten en gaan met andere dingen bezig die op het eerste gezicht niet echt voor de hand liggen en het mooie is dat afvallen op een rustige manier dan vanzelf als bonus volgt.

Wat anderen zeggen over Ann(oesjka)

Ann heeft me laten inzien dat afvallen niet alleen met anders eten en drinken te maken heeft.
Brenda
Annoesjka gelooft niet in een dieet. Een gezonde lifestyle en mindset is de key!
Pim

Mijn leven is echt leuker en minder stressvol, met dank aan Annoesjka.

Edwin

Doe mee en motivatie is nooit meer de spelbreker