Verander dit als jij afvallen en gezonde keuzes maken niet volhoudt

Binnen 20 minuten weet jij wat nodig is om definitief

van jouw overtollige kilo's en ongezonde (eet)gewoontes af te komen.

Verander dit als jij afvallen en gezonde keuzes maken niet volhoudt

Binnen 20 minuten weet jij wat nodig is om definitief van jouw overtollige kilo's en ongezonde (eet)gewoontes af te komen.

Krijg direct toegang tot de podcast


Een podcast is een ingesproken bericht. Je ontvangt ook een mail met de link naar de podcast, zodat je hem later kunt luisteren. Geen mail? Check altijd je spam- of reclamebox. Is de mail daar? Voeg mijn mailadres toe aan je contacten of 'veilige lijst'. Nog geen mail? Stuur een Whatsapp naar 06-48821600. Na aanmelden ontvang je ca. 1x per twee weken een mail met tips, weetjes en mijn activiteiten. Afmelden kan altijd met één simpele klik.

Afvallen en gezonde keuzes maken lijkt makkelijk

Gewoon beetje minder eten en meer bewegen. Easy. En het klopt. Zolang je het volhoudt wel. Hoe vaak is dat jou gelukt? Door mijn eigen strijd met eten en gejojo en mijn ruime ervaring als leefstijlcoach, weet ik dat iedereen de oplossing van hun overgewicht en ongewenste (eet)gewoontes op de verkeerde plek zoekt. Waarschijnlijk maak jij die fout ook, als het jou nog niet gelukt is om met jouw overtollige kilo's en/of ongezonde gewoontes af te rekenen. En dat terwijl je zo goed weet wat wel en niet gezond is en wat je beter wel of niet kan doen.

In deze podcast vertel ik je mijn visie op afvallen en gezonde (eet)keuzes maken. Waarom houd je het niet vol? Wat gaat er fout? En... Hoe krijg je dan wél grip op je gewicht en (eet)gedrag?

Wat heb je een fijne stem en manier van vertellen. Prettig om naar te luisteren.
Erzsi

Maak kennis met mijn visie om grip op je (eet)gedrag en gewicht te krijgen.

Ontvang de link naar de podcast