Gratis online workshop

Ervaar HARTCOHERENTIE zelf

Maak kennis met een unieke manier om grip te krijgen op eetgedrag / je gewicht.

Gratis online workshop

Ervaar HART-

COHERENTIE zelf

Maak kennis met een unieke manier om grip te krijgen op eetgedrag / je gewicht.

Vul jouw gegevens in en krijg direct toegang tot de workshop


Na aanmelding ontvang je binnen 30 minuten een mail met daarin de link naar de workshop. Check ook de spam- of reclamebox. Nog steeds geen mail? Stuur een Whatsapp naar 06-48821600. Tevens ontvang je ca. 1x per twee weken een mail met tips, weetjes en mijn activiteiten. Afmelden kan altijd met één simpele klik.

Jezelf veranderen is lastig. Of het nou gaat om afvallen en minder snaaien of goed voor jezelf zorgen. Het mislukt vaak omdat je het niet volhoudt. Je valt terug in je oude patronen. Helemaal logisch en normaal! Intussen weet ik dat veranderen alleen lukt vanuit een bepaalde rust in je hoofd en lichaam. Daarom werk ik met mijn klanten éérst aan deze basisvoorwaarden. Want met meer energie en rust heb jij nou eenmaal een sterkere wilskracht. En daarnaast maak je makkelijker gezondere keuzes en werkt je lichaam mee aan afvallen. 

In deze workshop ontdek jij wat het afvallen en gezonde (eet)keuzes het meest in de weg staat en ga je al meteen oefenen om snel rust in je hoofd en lichaam te creëren.

De workshop rondom was erg leerzaam en waardevol.


"Ik kon merken dat Annoesjka wist waar ze het over had en zij kwam erg gedreven over m.b.t. het overbrengen van de informatie. Ik vond de workshop erg interessant en inzichtelijk. Zij gaf een heldere overzichtelijke weergave van hetgeen de methodiek rondom 'Hartcoherentie' inhoudt en het belang hiervan m.b.t. de omgang met het herstel van stress en het effect hiervan op verandering in gezondheid / gewicht."
Janneke

Het energielevel van Susanne is verdrievoudigd!

Samen met Susanne ben ik aan de slag gegaan met het kort en krachtige programma Leg jouw fundament met Ann waarin we aan de belangrijke randvoorwaarden rust in je hoofd en lijf werken. Susanne gaf haar energielevel bij aanvang een 2 à 3 en nu zit ze regelmatig op 7 à 8! 😍 Check de video van 3 minuten wat dat voor verschil voor haar leven maakt.

Wist je dat de oefeningen ook worden gebruikt bij de Nederlandse Politie?

Super leuke workshop en heel helder!

Karen

Maak kennis met deze unieke manier om grip op je (eet)gedrag en gewicht te krijgen.

Meld je gratis aan voor de workshop!