WEBINAR: Hoe houd je afvallen vol?

Van een dagelijkse strijd met eten (en de weegschaal)

naar het krijgen van grip op je eetgewoontes (en dus je gewicht)

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

De zomer staat voor de deur en je denkt aan jezelf in korte broek en badpak. "Zal ik toch weer op dieet gaan?" Pfff, je ziet er nu al tegenop. Na de vakantie zitten die kilo's er toch weer aan. Voelt zo zinloos. Kon je maar maat houden...

Maar ja, je moet wat. Het getal op de weegschaal en de persoon die terugkijkt vanuit de spiegel zijn eigenlijk nog de enige dingen die niet kloppen. Alles loopt lekker. Actief bezig, leuk werk, mooi huis, fijn gezin, maar dat lichaam en het ’s avonds uitgeblust zijn...

Tijdens het webinar ontdek je waarom jij, ondanks vele verwoede dieet- en afvalpogingen, maar geen grip op je gewicht krijgt en je een frustrerende en uitputtende relatie met eten hebt.


Aan je kennis ligt het niet, want jij weet exact wat gezond is en wat je moet doen om slank te worden. Je houdt het echter niet vol!

Steeds opnieuw val je terug in je oude eet- en snackpatronen met bijbehorende overtollige kilo's, vetrollen en diverse kledingmaten in je kast.


Je begrijpt jezelf niet en je omgeving duidelijk ook niet afgaande op adviezen als "Dan eet je dat koekje toch gewoon niet?" Ja, duh!

Waarom lukt alles, maar faal je continu op dit gebied? Je beseft intussen dat je blijkbaar zelf nog iets te fixen hebt, maar wat?


Donderdag

09-06-2022

20:15

Hoe houd je het afvallen 

nou wél vol?

Meld je gratis aan voor dit webinar en ontdek:

  • dat er iets anders speelt dan alleen maar niet goed doorzetten op lastige momenten
  • wat jij onbewust doet waardoor je terugvalt in je oude eet- en snackgedrag
  • 5 goed bewaarde geheimen die helpen om een gezond gewicht te bereiken én te behouden
  • belangrijke 'must knows' die ik altijd met al mijn klanten deel 

Inclusief LIVE Q&A, vraag mij alles!

null

Reacties van deelnemers

Linda

Wat een helder verhaal en geeft me hoop dat er toch een mogelijkheid is om eindelijk blijvend af te vallen.

Karin

Eindelijk iets dat draait om de mindset bij afvallen.

Marjon
Ik haak altijd af bij webinars. Saai, te langzaam, maar die van jou heb ik uitgekeken. Compliment!
Monique

Zeer informatief en verrassend dat er geen verkooppraatje aan vast zat.

Wie is Ann?

Op mijn zwaartepunt, ruim boven de 100 kilo, moest er iets gebeuren. Alles wat ik tot dan toe had gedaan werkte niet, ik bleef terugvallen in mijn oude gewoontes. Ik kwam weer aan of had al opgegeven voor ik goed en wel begonnen was.

Al vanaf jonge leeftijd at ik veel, vaak en stiekem. Ik lepelde de halve pot pindakaas naar binnen, snaaide net zoveel koekjes, chips of borrelnootjes uit de reeds geopende verpakkingen dat ik hoopte dat het niet opviel. Ik wilde niet overeten, baalde ervan en toch deed ik het elke keer weer. Zo stom.

Ik zocht constant die knop om dit te stoppen. Ik at weinig en was streng, volgde het brood- of soepdieet, kocht dieetboeken en melde me aan voor afvalprogramma’s. Maar ik hield het steeds niet vol. Alle afgevallen kilo’s kwamen weer terug, soms met bonuskilo’s.

Ik vond mezelf zwak en twijfelde aan mezelf. Ik wéét toch wat ik moet doen en laten? Waarom doe ik het dan niet? Wil ik dan niet afvallen? Moet ik mezelf en mijn dikke lijf gewoon maar accepteren?

Op gegeven moment liet het diëten en alle deadlines los. Hierdoor kwam er rust in mijn hoofd. Ik viel af en ik ben nooit meer in de buurt van de 100 geweest. Door deze ervaring én mijn opleidingen later in mijn leven weet ik dat die knop om af te vallen en de kilo’s eraf houden niet zit in de snelle quickfix van een dieet of simpelweg minder eten en meer bewegen. Die knop zit in in onszelf. We zijn zelf de sleutel naar de oplossing.

De meer dan 200 mensen die ik de afgelopen jaren heb begeleid doorzien eindelijk hun gedrag waarmee ze grip heb gekregen op hun keuzes en daarmee op hun gewicht. Ze ervaren meer rust, hebben een meer ontspannen relatie met zichzelf én met eten en zitten lekkerder in hun vel. Hoe gaaf is dat?

** Na registratie ontvang je mail ter herinnering van de uitzending/replay en eens per week mijn blog vol tips omtrent mindset, motivatie, afvallen en gezond leven en soms een toffe actie. Afmelden kan altijd met één simpele klik.