Yes! Jij hebt interesse in de livedag! 

Zodra er meer bekend is over de volgende livedag Hoe blijf je gemotiveerd op weg naar een gezond, fit en slank lijf, ben jij als allereerste op de hoogte van wie/hoe/wat/waar! Houd tot die tijd mijn Instagram @annscoachingvoedingenzo in de gaten! 

Op 23 juli 2022 was de eerste livedag en het was zeer geslaagd!

Een klein groepje van vier dames (helaas moesten twee deelnemers zich op het laatst afmelden) is naar Restaurant Aan Ut Water in de haven van Lelystad afgereisd.

Het was gezellig.
Er is gelachen.
Gedeeld en herkend.
Her en der viel een traan.
Kennis gedeeld en opgezogen.
Nagedacht. Gevoeld.
Lekker gegeten op het terras.
Geïnspireerd en gemotiveerd naar huis.
Stof om over na te denken en om mee aan de slag te gaan.

Gemotiveerd blijven is misschien wel het grootste probleem rondom afvallen en gezonde keuzes blijven maken. Je weet in de basis heus wat gezond is, maar je kunt het niet altijd opbrengen om ervoor te kiezen. Na een aantal weken ebt dat eerste fanatieke gevoel een beetje weg en dan verschijnen de eerste barsten in je motivatie en discipline en langzaam ben je terug bij af en komen de afgevallen kilo’s weer terug. Balen natuurlijk.

Nou, daar krijg jij op de livedag veel kennis en tools over, zodat jij vol vertrouwen en gemotiveerd de toekomst tegemoet gaat.

Reacties van afloop van de eerste livedag

"Ann laat je nadenken en kauwt niet alles voor. Ze geeft mooie inzichten. Lekkere lunch op mooie locatie en veel stof tot nadenken meegekregen. Bedankt voor de waardevolle dag."
Christel
"Genoten van de inspirerende dag! De energie van Ann werkt erg aanstekelijk!"


Rally