Halverwege haar jaartraject

Deze keer een andere blog dan je van mij gewend bent. Ik wil namelijk graag iets heel tofs met je delen. Dit is iets waar ik heel trots op ben. Zowel als coach en als mens.

Op 22 april had ik een halverwege het traject - evaluatiegesprek met Vivian. Ik kwam net terug van een training en zat nog in mijn sportkleding. Heerlijk dat dat gewoon kan, want Zoom filtert eventuele zweetgeurtjes gewoon helemaal vanzelf weg. 😉

Vivian is deelnemer van mijn programma Een jaar met Ann met de start in september 2021. Ze is getrouwd met Jan, die de helft van het jaar op zee werkt wat in de praktijk betekent dat zij de helft van het jaar in feite alleenstaande ouder is van twee jonge kinderen in de pré- en net basisschoolleeftijd. Drie dagen per week werkt Vivian in het onderwijs en daarnaast traint ze intensief met haar twee eigen honden én geeft zij hondentraining aan baasjes en hun honden. Een druk en dynamisch leven!

Zo op die 22 april waren we lekker in gesprek en omdat we van het ene mooie resultaat in het andere vielen, vroeg ik haar spontaan of ik ons gesprek mocht opnemen om met jou te kunnen delen wat het effect is van werken aan jezelf met mij en andere deelnemers aan je zijde.

Ze vond het prima! Zo fijn dat jij nu uit de mond van één van mijn klanten kunt horen wat het effect van instappen in Een jaar met Ann kan zijn!

Vivian vertelt open en eerlijk over hoe zij eerst altijd bezig was met afvallen en over hoe ze ondanks haar fijne werk en gezin niet blij met zichzelf was en niet lekker in haar vel zat. Ze deed alles wat moest, maar was vooral moe, baalde van zichzelf en richting haar kinderen en partner uitte dit zich o.a. in een flink kort lontje.

Wat is voor haar het resultaat van het traject tot nu toe en hoe gaat zij nu om met haar guilty pleasure chocopinda’s waar eerst zeker 5 zakken per week van doorheen gingen? Dit alles en meer komt aan bod tijdens dit mooie gesprek met Vivian.

Omdat ik het super fijn vind als je deze video wilt kijken heb ik een verkorte (14 min) en volledige versie (29 min) voor je gemaakt. Kun je zelf kiezen wat bij je past.


Bekijk hier de verkorte versie:

De volledige versie vind je hier.


Wat gaf de doorslag voor Vivian om JA te zeggen tegen Een jaar met Ann?

“Ik had op gegeven moment zoiets van: alles is mislukt wat ik tot nu toe heb gedaan, dus dat werkt niet. Dus ik zal het echt op een ander vlak moeten zoeken als alleen maar het eten en een dieet volgen. Bij MIJ gaat er structureel iets mis. In mijn keuzes, in mijn handelen, in mijn manier van leven. En bij Een jaar met Ann werk ik echt aan mijn eigen IK. De resultaten zijn daardoor ook veel breder dan alleen het afvallen."


Heb jij ook het gevoel dat JIJ de gemene deler bent bij alle mislukte afvalpogingen?

En dat er blijkbaar iets mag (moet!) veranderen bij JOU? Dan heb ik goed nieuws voor je. Want als jij dit kunt (h)erkennen pas jij bij Een jaar met Ann en bij mij als coach. Want ik geloof dat een ontspannen relatie met eten en grip krijgen op je (eet)keuzes (en daarmee op je gewicht) echt mogelijk is, maar dan mag (moet!) er iets bij jou als persoon veranderen.

Hoe en wat dat is weten we nu allebei nog niet, maar door het gestructureerd vormgegeven traject dat bol staat van kennis, tools en coaching komen we daar samen achter.


Plan een matchcall

Om uit te vinden of ik jou inderdaad kan helpen én of we samen matchen (ik werk namelijk niet met iedereen), nodig ik je van harte uit om op link hieronder te drukken en gratis en vrijblijvend een matchcall aan te vragen. We onderzoeken samen wat jij nodig hebt om af te vallen en daarna op gewicht te blijven op een ontspannen manier en zónder dieet.

En blijkt dat ik je niet kan helpen? Dan denk ik met liefde met je mee wie/wat jou wél verder helpt.

Klik hier om jouw matchcall in te plannen en dan kijken we samen hoe jij grip krijgt op jouw gedrag en gewicht

Over de schrijver
Al vanaf jonge leeftijd was (over)eten en mijn (over)gewicht een ding. Eind 2001 woog ik, na vele mislukte afvalpogingen, 107,7 kilo. Pas toen ik het diëten los liet, kreeg ik grip op mijn gewicht. Ook heb ik diverse opleidingen rondom afvallen, gezondheid, veranderen gedaan. Ik snap dus helemaal waar jij tegenaan loopt bij het afvallen en volhouden en ik kan je op diverse manieren helpen.
Reactie plaatsen